دوربین های مداربسته مینیاتوری رایجترین نوع دوربین های مداربسته مخفی هستند که خصوصیت اصلی آنها اندازه کوچک آنهاست.

کاربردهای دوربین مینیاتوری

دوربین های مینیاتوری معمولا در محیط هایی استفاده می شوند که نیاز به مشاهده تصاویر به صورت غیر محسوس وجود داشته باشد. شاید بدنه خود دوربین مینیاتوری کوچک نباشد اما لنز این دوربین ها به اندازه ای کوچک است که معمولا می توان از طریق ایجاد سوراخی کوچک تصاویر را به وسیله این دوربین ها گرفت و دوربین را پشت سطحی غیر شفاف مخفی کرد.
دوربین های مینیاتوری معمولا با کیفیت های متوسط مورد استفاده قرار می گیرند.

استفاده از دوربین مینیاتوری به عنوان دوربین مخفی

استفاده از دوربین های مداربسته به صورت مخفی معمولا حساسیت های زیادی را ایجاد می کند. گرچه این کار به صورت عمومی منع شده است اما در شرایط خاص و در صورت داشتن مجوز میتوانید اقدام به این کار کنید.(برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ظوابط قانونی نصب دوربین این مقاله را بخوانید.)
برای نصب دوربین مخفی معمولا دوربین را پشت یا داخل یک وسیله مخفی می کنند. نصب دوربین به این صورت به مهارت خاصی نیاز دارد اما معمولا محدودیت های سیم کشی و نصب این دوربین ها کمی با انتظارات مشتریان از دوربین های مخفی متفاوت است.

دید در شب دوربین های میناتوری

دوربین های مینیاتوری معمولا فاقد قابلیت دید در شب IR هستند. دلیل اصلی این امر این است که در صورت نیاز به استفاده از دید در شب برای دوربین مخفی کردن آن به مراتب مشکل تر خواهد شد. این دوربین های همچنین معمولا دید مناسبی را در نور کم نخواهند داشت و برای گرفتن تصویری مناسب باید برای دوبین نور محیطی مناسبی ایجاد کنید.

زاویه دید دوربین های مینیاتوری

دوربین های مینیاتوری تقریبا همیشه دارای لنزهای ثابت هستند. لنزهای رایج این دوربین ها لنزهای ۲٫۸میلیمتر (~۸۵ درجه) یا ۳٫۶(~۷۰ درجه) میلیمتر است.

 

منبع: tticctv


 [list icon=”momizat-icon-bullhorn” ]کلیـک کـنید و به کـانال مجلـه در تلگــرام بپیـوندید[/list]