قبل از آغاز مراحل نصب دوباره مکان نصب هر دوربین , علت استفاده از آن و نیازهای مشتری خود را چک کنید و پس از توضیحات لازم و تائید کار توسط مشتری مراحل نصب را آغاز نمایید.

  • در ابتدا طرحی کلی از کابل کشی, محل نصب دوربین ها, محل هایی که باید سوراخ شوند را دقیقا مشخص کنید. ( در صورت لزوم می توانید آنها را روی کاغذ یا در صورت وجود نقشه محل نصب بر روی آن مشخص کنید )
  • قبل از شروع کابل کشی مسیر کابل و محل عبور آن را به دقت بررسی نمایید, امکان سوراخ کردن دیوارها را حتما بررسی کنید. در صورت وجود مشکل بعد از مشخص شدن و بررسی مسیر جایگزین به سراغ مرحله بعد در نصب خود می رویم.
  • بسته به محل نصب و نیاز ما داکت برق, لوله فلکسی یا لوله فلزی را در مسیر کابل کشی هر دوربین و جایی که برای آن در نظر گرفته ایم نصب می کنیم.
  • در مسیر هر دوربین کابل شبکه و کابل برق ( در صورت POE نبودن سیستم ) را با در نظر گرفتن ضریب خطا متر کرده و ببرید. همیشه برای برش کابلها سعی کنید کمی بیشتر در نظر بگیرید تا با کوتاه بودن طول کابل مواجه نشوید. در سمت دستگاه NVR هم مقداری کابل اضافه برای جا به جایی احتمالی دستگاه NVR در آینده در نظر بگیرید که در صورت جابه جایی دستگاه مشتری با مشکل مواجه نشود.
  • کابلها را از محل نصب دوربین مداربسته درون داکت یا لوله فلکسی قرار دهید. کابلها را به دقت اندازه کنید.
  • در صورت تامین برق دوربین های مداربسته توسط آداپتور باید در کنار محل نصب هر دوربین یک باکس پلاستیکی برای جا دادن آداپتور یا اتصالان درون آن نصب کنید. البته می توان در صورت POE نبودن سیستم از منبع تغذیه مرکزی هم برای تامین برق استفاده کرد که در اینصورت نیازی به باکس پلاستیکی نمی باشد. ( توضیحات لازم در مورد مزایا و معایب هر کدام در مقاله مربوطه داده شده است )
  • دوربین های مداربسته را در جایی که برای هر دوربین در نظر گرفته اید نصب کنید. پس از اتصال سوکت RJ45 به سر کابل شبکه و پرس آن و در سمت دستگاه NVR به سر دیگر , آن را به دوربین و دستگاه NVR وصل کنید. در این مرحله در صورتی که دستگاه NVR دارای تک پورت شبکه بود باید کابل شبکه به سوئیچ POE متصل شود. در صورتیکه دستگاه خود دارای پورت های جداگانه باشد باید کابل به هر پورت متصل شود.

در صورت POE نبودن سیستم مداربسته دو مرحله زیر نیز باید انجام شود :

  • در صورت استفاده از آداپتور فیش آن را به دوربین وصل کنید. در صورتیکه از منبع تغذیه مرکزی استفاده می کنید باید فیش نری و مادگی را به سر کابل برق وصل کنید. در صورت استفاده از آداپتور در کنار دوربین باید کابل برق را با اتصالات به آداپتور وصل کنید. ( در صورت POE بودن این مرحله از کار حذف می شود )
  • پس از اتصال منبع تغذیه به برق و بررسی وصل بودن فیش ها به هر دوربین مداربسته, به محل استقرار دستگاه NVR رفته و دستگاه را پس از اتصال به برق و نمایشگر روشن می کنیم.

منبع: Nezarati.ir


[list icon=”momizat-icon-bullhorn” ]کلیـک کـنید و به کـانال مجلـه در تلگــرام بپیـوندید[/list]